Napad u Zagrebu, muškarca i ženu upucali kad su izašli iz auta

Napad u Zagrebu, muškarca i ženu upucali kad su izašli iz auta Damjan Tadic/Cropix

Rano jutros, u 4 sata, u Zagrebu je došlo do pucnjave, potvrđeno je Indexu.

Ranjene su dvije osobe, muškarac i žena. Izvan su životne opasnosti.

Do pucnjave je došlo u Lovinčićevoj ulici na zagrebačkom Žitnjaku, nedaleko od sjedišta kriminalističke policije PU zagrebačke u Heinzelovoj ulici.

U BMW u kojem su bili 31-godišnji muškarac i žena, njegova vršnjakinja, prvo se zaletio BMW talijanskih registracija u kojem su bili muškarac i žena koji su se verbalno obračunali s parom u prvom automobilu i napustili mjesto događaja. Potom su se tamo dovezla četvorica muškaraca, a jedan je počeo pucati na muškarca i ženu u čiji se BMW prethodno zaletio auto iste marke talijanskih registracija.

Policija je još na terenu i obavlja očevid.

Iz Policijske uprave zagrebačke poslali su priopćenje s detaljima napada. Nisu objavili da je itko od aktera uhićen.

"Danas, 15. siječnja oko 4 sata na Peščenici u Lovinčićevoj ulici, za vrijeme dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, u njihov se automobil zaletio osobni automobil iste marke talijanskih registracijskih oznaka. Iz tog vozila izlaze dvije nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobljavaju s njima te pješice odmah potom odlaze s mjesta događaja dok vozilo ostavljaju na tom mjestu.

Nekoliko minuta kasnije, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru i ranio ih. U ovom trenutku liječnička pomoć ozlijeđenima se pruža u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, ali da ozljede nisu opasne po život. Očevid i intenzivno kriminalističko istraživanje su u tijeku", poručili su iz PU zagrebačke.

 
index Instagram400x230 youtube