Natječaj Federalnog zavoda za zapošljavanje trajao samo nekoliko trenutaka, pala web stranica

Istaknuto Natječaj Federalnog zavoda za zapošljavanje trajao samo nekoliko trenutaka, pala web stranica

Web stranica Federalnog zavoda za zapošljavanje pala je samo nekoliko trenutaka nakon što je otvoren natječaj za programe zapošljavanja za 2020. godinu.

Naime, i ove godine ponavlja se situacija sa padom web stranice, a poslodavci koji su kontaktirali portal Buka ovog jutra sumnjaju da je riječ o namjernom "padu" stranice.

Slična situacija bila je 2017. godine kada je natječaj bio otvoren samo nekoliko minuta.

Federalni zavod za zapošljavanje (FZZZ) je sredinom veljače predstavio dva programa zapošljavanja za 2020. godinu. Riječ o Progamu sufinanciranja zapošljavanja te o Programu sufinanciranja samozapošljavanja Start Up.

Za mjere aktivne politike za zapošljavanje u 2020. godini osigurano je 66 milijuna KM.

Ciljna grupa Programa sufinanciranja samozapošljavanja Start up 2020. su osobe prijavljene na popisu nezaposlenih dan prije objave javnog poziva, bez obzira na stupanj obrazovanja i starosnu dob, a koji će se nakon prijave na javni poziv registrirati i održati djelatnost u trajanju od najmanje 12 mjeseci.

Podsjetimo da je prilikom slične situacije sa web stranicom Federalnog zavoda za zapošljavanje iz ove institucije priopćeno kako nije u pitanju greška niti podvala već da je jednostavno nestalo novca u pojedinim županijama, te da je ovaj način apliciranja elektronskim putem u potpunosti transparentan (jer nema utjecaja ljudskog faktora), da ne postoji ni najmanja mogućnost za bilo kakve manipulacije te da može poslužiti kao primjer, piše Buka.

Poslijednja izmjena danaPetak, 28 Veljača 2020 10:14
 
index Instagram400x230 youtube