Zbog radova na cesti R-425a Tromeđa – Zvirovići promet se preusmjerava preko Ljubuškog

Zbog početka izvođenja radova na rehabilitaciji regionalne ceste R-425a Tromeđa – Zvirovići, od ponedjeljka, 20. svibnja, uvodi se nova regulacija prometa.

Naime, ova 5,8 kilometara duga dionica biti će u potpunosti zatvorena za promet, osim za vozila gradilišta i lokalno stanovništvo.

Promet će se odvijati alternativnim pravcima i to: Promet kamiona i autobusa iz pravca Čapljine prema Čitluku i Međugorju će se odvijati obilazno u pravcu Ljubuškog.

Promet iz pravca čvora Zvirići, odmah nakon Graničnog prijelaza Bijača, za Čitluk i Međugorje će se preusmjeravati na pravac Ljubuški.

Promet iz pravca Čitluka prema Čapljini će se preusmjeravati na pravac Cerno-Ljubuški-Čapljina. Na svim relevantnim razkrižjima će biti postavljena privremena signalizacija koju su vozači dužni poštovati.

Djelatnici Policijske postaje Čitluk i Policijske postaje Čapljina će vršiti kontrolu nove prometne regulacije.

Radovi će se izvoditi na tri poddionice: I. poddionica Zvirovići – Miletina, II. poddionica Miletina – Atlas, III. poddionica Atlas – Tromeđa uključujući i kružni tok ''Atlas''.

Rok za izvođenje radova je 18 mjeseci, priopćeno je iz Mininstarstva prometa i veza HNŽ-a.

Trajanje izmjene režima prometa bi bilo u vremenskom periodu od 18 mjeseci prema okvirnom sporazumu potpisanom od strane izvođača radova KTM-BRINA d.o.o. Posušje i investitora Autoceste FBiH.

 
index Instagram400x230 youtube