Evo kakvo nas vrijeme očekuje do kraja tjedna

U petak 26. travnja 2024. u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama u Bosni će biti magle. Od sredine dana prema večernjim satima širom zemlje su mogući slabi lokalni pljuskovi.

Vjetar slab većinom južnog smjera. Na sjeveru Bosne vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5 °C, na jugu zemlje do 8 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18 °C.

U subotu 27. travnja 2024. u Bosni i Hercegovini će prevladavati sunčano umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama u Bosni će biti magle. U Bosni rijetko u poslijepodnevnim satima može pasti slab kratkotrajan pljusak.

Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5 °C, na jugu do 9 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 °C.

U nedjelju 28. travnja 2024. u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle. Vjetar slab promjenljivog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6 °C, na jugu do 10 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26 °C.

U ponedjeljak 29. travnja 2024. u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera.
Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9 °C, na jugu zemlje do 12 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28 °C, prognoza je Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

 

 
index Instagram400x230 youtube