Proslavljeni glumac iz Pasije došao u Hercegovinu

Proslavljeni hollywoodski glumac Jim Caviezel, poznat po svojima brojnim dostignućima, od kojih je svakako najveće uloga Isusa u filmu Pasija iz 2004. godine posjetio je Udrugu Susret tijekom njegovog boravka na području općine Čitluk. U njegovoj pratnji tijekom posjeta bili su supruga Kerri, troje djece i prijatelji.

Dragica Jerkić i Ivo Bevanda, članovi rukovodstva Udruge „Susret“ su obitelj Caviezel upoznali sa aktivnostima Udruge „Susret“ te su zajedno obišli prostorije u kojima Udruga egzistira, kao i nedavno izgrađeni senzorni park.

Jim Caviezel sa članovima obitelji proveo je ugodne trenutke u druženju s članovima udruge, nakon kojeg je bio pun pozitivnih dojmova, zbog čega je rekao kako će rado ponovno posjetiti djecu s poteškoćama u razvoju koja su ga srdačno dočekala u svom lijepo uređenom sjedištu u Potpolju.

„Vjerujem da nema osobe koja nije čula za Jima Caviezela. U ime svih roditelja i članova Udruge „Susret“ zahvaljujem se na posjeti. Mogu samo reći da nam je ovo veliki poticaj za daljnji rad“ – rekao je Ivo Bevanda, dopredsjednik Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama „Susret“.

Proslavljeni glumac nebrojno puta je istaknuo kako Međugorje ima posebnu ulogu u njegovom životu te da mu je mjesto mira i molitve promijenilo život. Caviezel je krajem svibnja sudjelovao na velikom duhovnom događaju „Progledaj srcem“ koji je održan u zagrebačkoj Areni.

 
index Instagram400x230 youtube