SUM i Fondacija don Carlo Gnocchi organiziraju prvu stručnu radionicu i konferenciju o radu s djecom s teškoćama u razvoju

Sveučilište u Mostaru i Fondacija don Carlo Gnocchi organiziraju prvu stručnu radionicu i konferenciju o radu s djecom s teškoćama u razvoju „The care of children with disability: an interdisciplinary approach in rehabilitation. The experience of Don Carlo Gnocchi Foundation“ koja će se održati od 29. do 31. ožujka 2023. na Filozofskom fakultetu SUM-a.

Prva dva dana namijenjena su studentima Logopedije, Psihologije i Socijalnog rada s Filozofskog fakulteta, studentima Edukacijske rehabilitacije i Pedagogije s Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, studentima Fakulteta zdravstvenih studija smjer fizioterapeuti te studentima Medicinskog fakulteta. Radionica će biti na engleskom jeziku, a pohađanjem ove dvodnevne radionice studenti će preko programa o cjeloživotnom učenju dobiti certifikat u vrijednosti 1 ECTS boda. Prijavni obrazac na radionicu studenti su dobili od svojih pročelnika.

Konferencija „The care of children with disability: an interdisciplinary approach in rehabilitation. The experience of Don Carlo Gnocchi Foundation“ je namijenjena stručnjacima koji rade s djecom s teškoćama u razvoju te sudjelovanjem na ovoj konferenciji imat će priliku razmijeniti iskustva sa stručnjacima koji rade za Fondaciju don Carlo Gnocchi. Prijave za sudjelovanje na stručnoj konferenciji vrše se na linku: https://forms.gle/aHbpsJtiMnJcbYyo7

„Pozivamo sve stručnjake koji rade s djecom s teškoćama u razvoju da se prijave i sudjeluju u prvoj stručnoj konferenciji u organizaciji Sveučilišta u Mostaru i Fondacije don Carlo Gnocchi“, poručili su organizatori.

Svi polaznici ove konferencije primit će certifikat o sudjelovanju koju potpisuju organizatori.

radionica.png

 

 
index Instagram400x230 youtube