Studenti odnosa s javnošću uskoro pokreću prvu agenciju za odnose s javnošću u Distriktu Brčko

Četvrta generacija studenata Odnosa s javnošću u Brčko Distriktu uspješno pohađa nastavu i stječe znanja i vještine potrebne za bavljenje ovom aktualnom strukom. 

Studenti pohađaju peti semestar i nadaju se kako će nakon završetka studija zajedno sa svojim starijim kolegama pokrenuti prvu agenciju za odnose s javnošću u Distriktu.

Kako su kazali sigurni su da ima prostora za rad i upisivanje novih generacija. Jedan od studenata Dejan Joveljić kaže kako je sve veća potreba za znanstveno upravljanje odnosima s javnošću u svim društvenim oblastima.

Sličnog mišljenja su i njegove kolege Marlena Ikić i Franjo Ivanović.

„Vjerujemo da će pokretanje jedne agencije za odnose s javnošću dodatno promovirati industriju odnosa s javnošću na ovom prostoru i da će brojni budući studenti studirati Odnose s javnošću na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru ovdje u Brčkom.“

Viši asistent na Sveučilištu u Mostaru Marin Čuljak smatra kako studenti usvajaju konkurentno znanje koje će im pomoći u budućem radu.

„Studij koji upisuje četvrtu generaciju ima budućnost i potencijal. Studenti koji su do sada pohađali ovaj studij rade u struci i dodatno afirmiraju Odnose s javnošću na prostoru Brčkog i ove regije. Siguran sam kako je sve veća svjesnost o potrebi sustavnog upravljanja komunikacijom i da će ta činjenica dodatno potaknuti mlade ljude da upišu ovaj Studij“, kazao je Čuljak.

 

 
index Instagram400x230 youtube