Objavljen Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za pristup otvorenom Multipleksu D

Regulatorna agencija za komunikacije (Agencija) objavljuje Javni poziv za dostavljanje zahtjeva pružatelja audiovizualnih medijskih usluga za pristup otvorenom Multipleksu D u svih devet digitalnih regija za pokrivenost digitalnim televizijskim signalom.

Pravo sudjelovanja na javnom pozivu imaju svi pružatelji audiovizualnih medijskih usluga kojima je Agencija izdala dozvolu za televizijsko emitiranje, koje se vrši putem zemaljske radiodifuzije i dozvolu za televizijsko emitiranje koje se vrši putem drugih elektroničkih komunikacijskih mreža. Podnositelji zahtjeva imaju pravo sudjelovanja ako, do dana podnošenja zahtjeva za sudjelovanje na Javnom pozivu, nemaju dospjele financijske obveze prema Agenciji nastale po bilo kojoj osnovi.

Prijava na Javni poziv sastoji se od popunjenog obrasca Agencije - Zahtjev za ulazak u otvoreni Multipleks D, koji se nalazi na zvaničnoj internet stranici Agencije www.rak.ba, a može se dobiti i na temelju pismenog zahtjeva upućenog Agenciji.

Zahtjev za dodatnim informacijama i pitanja vezana za provođenje Javnog poziva dostavljati Agenciji najkasnije do 11.01.2023. isključivo pismenim putem na jednom od službenih jezika u BiH, s naznakom: „Informacije o Prvom javnom pozivu” putem preporučene pošte na adresu: Regulatorna agencija za komunikacije, Mehmeda Spahe 1, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina, putem faksa na broj: +387 33 713 080 ili putem elektroničke pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 
index Instagram400x230 youtube