EKO Prvi koračić umjetnosti (EKO The First steps in arts)-prijave u tijeku

Susret djeteta s umjetnošću, likovnim, glazbenim i književnim izričajem te zajedničkim aktivnostima u skupini vršnjaka od najranije dobi presudan je za kvalitetan društveni razvoj te preduvjet za uspješnu prilagodbu na školski način življenja i ponašanja pri polasku u školu.

Projekt EKO Prvi koračić umjetnosti (EKO The First steps in arts) provoditi će se kao besplatni skraćeni program pomoću kojeg bi se primarno djeca koja se nisu susretala s vrtićkim sustavom upoznala i prilagodila na kulturu suživota s drugom djecom, upoznala s prvim likovnim tehnikama, osnovnim oblicima, bojama kao i literarnim radovima, pjesmicama i pričama primjerenima uzrastu te dječjim predstavama i igrama koje su osnova motoričkog sazrijevanja pod budnim okom stručnjaka iz oblasti pedagoškog rada s djecom vrtićke i predškolske dobi.

Projekt će se provoditi 4 puta mjesečno (subotom) u prostorijama udruge EKO ZH u ulici Fra. Didaka Buntića, u Širokom Brijegu u prizemlju gradske športske dvorane kroz tjedne tematske radionice u trajanju od po 2 nastavna sata izuzev razdoblja ljetnog i zimskog školskog raspusta.

U prvom ciklusu prijava prijaviti se mogu djeca koja na jesen kreću u prvi razred osnovnog obrazovanja.
Ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za prijavu djece. Radionica će se održati u subotu 09.travnja od 10:00 do 11:30 sati

Prijaviti se možete na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te sms porukom ili porukom putem Whats upp-a na broj +387 63 102

Dobro došli!

 
index Instagram400x230 youtube