U subotu svi u dvoranu, podržimo Izviđač [foto]

Za ljubuški rukomet u subotu je još jedan „dan D“ jer je Rukometni klub Izviđač Central osiguranja stigao do posljednje prepreke, prepreke koja se zove banjalučki Borac i koju treba savladati kako bi pobjednički pokal po sedmi put došla u njihove ruke.

Povodom toga održana je konferencija za novinare dvorani Izviđača Central osiguranje. Novinarima su se obratili glasnogovornik kluba Slaven Tomić, trener Mario Bjeliš te mlade nade Domagoj Alilović i Gabrijel Mišetić.

„Mi smo napravili sve da se pripremimo za drugu utakmicu finala, spremni smo i ekipa će dati sve od sebe da tu utakmicu pobijedimo i nadam se da će tako i biti“, kazao je trener Bjeliš te poručio navijačima „Navijač koji će doći i samo pljeskati svome, bratu, sunu mužu, prijatelju taj ne treba ni dolaziti, jer ovoj ekipi treba ono što je Borac imao kući. Oni su imali punu dvoranu i podršku i kad im je išlo i kad nije, to treba ovoj ekipi Izviđača u subotu. Svaki navijač koji  dođe u dvoranu u treba da bude šezdeset minuta podrška“.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Borca m:tel igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 08.06.2019. godine s početkom u 20,00 sati.

„Što se tiče ove utakmice nećemo se predati odigrati ćemo mušku utakmicu i mislim da se Borac treba nas bojati , a ne mi njega jer mi igramo pred domaćom publikom i tako imamo krila. Mislim da ćemo pobijediti“, kazao je Mišetić.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 06 Lipanj 2019 12:31
 
index Instagram400x230 youtube