U Ljubuškom u tijeku turnir u futsalu, igra se do ponoći [foto&audio)

Ljubitelji futsala imaju priliku danas i sutra u Ljubuškom uživati u izvrsnim akcijama i potezima malonogometnih majstora.

Naime, danas je počeo prvi Futsal "3x3" turnir u Ljubuškom.

Turnir se odigrava na novoizgrađenom igralištu iza Osnovne škole Marka Marulića u Ljubuškom. 

"Na turniru sudjeluje 28 ekipa. Prijavile su se ekipe od Dubrovnika do Rame, tu su momčadi iz cijele naše županije, imamo ih i iz Mostara. Očekujemo vrlo dobar nogomet. Hakleri iz Hercegovine su poznati kao jako dobri, svi gledatelji koji dođu ovdje večeras imati će što vidjeti", poručio je Luka Herceg, jedan od organizatora.

Organizatori su za gledatelje i natjecatelje pripremili i štandove s jelom i pićem, te pozivaju sve Ljubušake da večeras i sutra dođu i uživaju u sjajnim potezima futsal majstora iz regije.

Poslušajte što je za Radio Ljubuški izjavio Luka Herceg

 Organizatori su uputili zahvalu sponzorima turnira koji su uvelike olakšali organiziranje ovog sportskog događaja: Grad Ljubuški, J. P. Parkovi, Central Osiguranje, MRM Ljubuški, Džajić Commerce, Karliko, Ivanić M. B., Caffe & Tratoria Toscana, Laser d.o.o., Ožujsko pivo, Alba, Diskont Planinić, Svadbeni salon Ohio, Pekara Mag Grab, Šport lov i ribolov Paponja, Croatia Osiguranje, Euroherc osiguranje, Caffe club History, Leda, AX Soling, Caffe bar Caramel.

Medijski pokrovitelji turnira su: Radio Ljubuški, Ljubuški portal, Ljubuški Iks portal.

 

Poslijednja izmjena danaSubota, 20 Srpanj 2019 22:02
 
index Instagram400x230 youtube