Čolina: Sva sreća postoji policijski sat, momcima je ostalo da samo o rukometu misle

Veliki rezultat su ostvarili igrači ljubuškog Izviđača još jednom pobjedom protiv aktualnog prvaka BiH, banjalučkog Borca u četvrtfinalu Kupa BiH u dvorani Borik (34:30).

S dvije pobjede (34:31 i 34:30) su Skauti osigurali plasman među četiri najbolje ekipe u Kupu, ali i protiv najvećeg konkurenta u oba domaća natjecanja potvrdili da su definitivno sazreli za najveće stvari ove sezone, piše Dnevni list.

Momci su potpuno unutra mislima, sva sreća postoji policijski sat, ostalo im je da samo o rukometu razmišljaju, kaže u polušali trener Toni Čolina.

Izviđač je do pobjede predvodio Miloš Kos koji je postigao 9 pogodaka. On je i u prethodne dvije utakmice Borcu dao 16 golova što znači da ih je u tri utakmice s Borcem postigao ukupno 25. Odlični su bili Milan Vukšić sa 7, Stjepan Jozinović sa 6 te Domagoj Alilović sa 5 pogodaka. Ante Grbavac je obranio 13 lopti. Kod Borca 5 pogodaka je postigao Saša Puljizović, a po 4 Nemanja Vučičević, Vlado Draganić i Savo Slavuljica.

Ova utakmica je bila dobra, ali to nam ništa ne znači. Imamo to pravilo 24 sata gdje zaboravljamo što je bilo jučer i okrećemo se novoj utakmici i novim izazovima. Imamo 6 utakmica u ligi, i polufinale F4 turnira, tako da je to minimalno još 7 utakmica. Slijedi nam Konjuh u nedjelju (16.30), biće prijenos na BHT1, i to nam je poseban izazov. Moramo biti motivirani kao protiv Borca. Od Konjuha smo jesenas izgubili (bilo je 26:25) i trebamo im vratiti, kaže Čolina.

Ljubušaci su u nizu od 15 utakmica bez poraza, 14 pobjeda i jedan remi. Ove godine nijednom nisu izgubili.

Izviđač je dva puta ove sezone dobio najvećeg konkurenta Borac, a jednom su izgubili jesenas u prvenstvu (24:23). Sljedeći okršaj je u Ljubuškom, u okviru 27. kola prvenstva.

To će opet biti drukčija utakmica, sigurno će biti adaptacije Borca na neke naše stvari u igri. Ali vjerujem da ćemo mi opet biti spremni, istaknuo je Toni Čolina.

Ždrijeb polufinalnih parova Kupa BiH će tek uslijediti, a zatim i određivanje domaćinstva Final Four turnira koji je na rasporedu 28./29. svibnja.

Poslijednja izmjena danaPetak, 23 Travanj 2021 10:38
 
index Instagram400x230 youtube