Rukometašice Izviđača vrijedno treniraju, a sezonu otvaraju protiv Hadžića

Rukometašice Izviđača se već tri tjedna pripremaju za novu sezonu, a početak priprema je protekao bez pisanog traga klupske, a i ine javnosti.

Početkom kolovoza prozivku igračica i prvi trening, u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, obavio je Ivan (Gigo) Lovrić, koji će na klupi Izviđača sjediti četvrtu sezonu zaredom.

Ako se po jutru poznaje dan, kako kaže stara izreka, rukometašice Izviđača, bar što se tiče kluba ostaju na mjestu gdje su i bile u posljednje vrijeme.

Ekipa je doživjela „kadrovske“ promijene što se tiče igračkog rostera. Marija Gudelj je pristupila novom članu Bundeslige SV UNION Halle-Neustadt - Wildcats, Dejana Kulić više nije član kluba, a Josipa Tomić mora na operaciju koljena i gotovo je sigurno da je igračka karijera iza nje. Ekipi je pristupila perspektivna Ana Petrović iz mostarske Katarine.

Rukometašice treniraju uglavnom u GŠD Ljubuški, a za trenažni proces koriste se i vanjski tereni u Ljubuškom te neće biti možebitnih priprema izvan Ljubuškog.

Trener rukometašica Izviđača kaže da se radi dosta dobro, a najveći problem vidi u novonastaloj situacij s koronavirusom koja im pravi probleme glede odigravanja prijateljskih utakmica

U novu sezonu "Skautice" ulaze s relativno izmijenjenim igračkim, ali i dalje respektabilnim kadrom i starim „vjetrovima“ u klubu.

Bez obzira na sve, rukometašice Izviđača i dalje ostaju ozbiljniji kandidat za vrh prvenstvene ljestvice, a koliko ćemo čekati povratak ljubuškog ženskog rukometa na sami vrh, gdje mu je i mjesto, ovisi o mnogo segmenata u samom klubu i oko kluba.

RASPORED PREMIJER LIGA ŽENE

raspored_zene.jpg

Poslijednja izmjena danaUtorak, 25 Kolovoz 2020 17:25
 
index Instagram400x230 youtube