Nova pobjeda Ćurinog sastava: Ovo je bila majka svih bitaka

Nakon subotnjeg, po mnogima, boćarskog ogleda godine i izjave kapetana pobjedničkog tima Drage Vukojevića Ćure da su najbolji i da stoje na raspolaganju svakom tko god želi odmjeriti snage s njegovom ekipom nije trebalo dugo čekati na novi boćarski susret.

Uslijedio je poziv od jedne vrlo jake ekipe u sastavu Jozo Primorac, Mladen Leko Džeko i Tonći Grbavac. Niti 24 sata sata nisu prošla od subotnjeg meča, a Ćuro i njegovi momci već su se našli nasuprot izazivača u novom susretu. I to kakvih izazivača!

Dosad neporaženi Drago Vukojević Ćuro, Zoran Mucić i Vinko Čuljak protiv dvojice kompletnih i iskusnih igrača koji zadnja tri desetljeća 'obijaju šponde' boćarskih terena po turnirima diljem Hercegovine uz Tonću željnog osvete zbog poraza iz subote.

Krenulo je dobro za izazivače. Dobili su prvu partiju, dok se Drago i njegovi momci nisi niti zagrijali, a niti im se još bio slegnuo ručak kojeg su tijekom dana u susretu dvojki na bućama osvojili.

U drugoj partiji uslijedilo je poravnanje.

Preokret kakav se rijetko viđa dogodio se u odlučujućoj partiji. Drago, Zoran i Vinko gubili su s 9:1 i u tom trenutku malo tko im je davao i minimalne šanse za preokret. Međutim, stigli su zaostatak i pobijedili s 16:12, odnosno 2:1 u partijama.

- Protiv takve ekipe se gotovo nemoguće vratiti, no nekad se i nemoguće stvari ostvare. Mi smo to uspjeli. U susretu dvije izjednačene ekipe imali smo više mirnoće na kraju meča i pobjedom smo zadržali mjesto prvaka ovog terena. Ovo je bila puno jača ekipa od subotnje. Sastale su dvije daleko najjače ekipe sjeverozapadnog dijela Grada Ljubuškog. Ovo je bila majka svih bitaka - izjavio je kapetan pobjedničke ekipe Drago Vukojević Ćuro.

Bila je to njihova druga velika pobjeda u manje od 24 sata i još jedna dobivena večera, a ujedno i Tonćin drugi poraz. Ni promjenom suigrača Tonći nije uspio doći do pobjede, a kako stvari stoje, mogao bi postati redovna mušterija pobjedničkom sastavu.

Već u četvrtak slijedi meč protiv novih izazivača. Na megdan najboljima dolazi sastav Brljice za kojeg igra šipovački zet Lukija Boras. Dotad će se nepobjedivi odmarati i sanirati lakše ozljede.

- Pred nama je novi izazov. Vjerujemo u pobjedu - poručio je Vukojević.

 
index Instagram400x230 youtube