GO Zajednice žena KKK HDZ BiH Ljubuški dao potporu kandidatima HDZ-a BIH Ljubuški na predstojećim izborima

Gradski odbor Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača HDZ BiH Ljubuški održao je u nedjelju, u sklopu predizbornih aktivnosti, sastanak s predsjednikom stranke HDZ BiH Ljubuški Tonijem Kraljevićem,

tajnikom stranke Vedranom Markotićem te kandidatima HDZ BiH GO Ljubuški za Opće izbore koji će se održati 2. listopada.

Nakon uvodnog obraćanja, pozdrava i izvješća o aktivnostima zajednice žena u proteklom razdoblju, skupu su se obratili predsjednik, a potom i tajnik stranke pri čemu su istaknute brojne aktivnosti. Kroz svoj plan i program, HDZ BiH Ljubuški kao prioritete ističe gospodarstvo, demografiju, snažniju potporu poljoprivrednicima, stalne potpore studentima, besplatan vrtić i prijevoz učenika te na taj način nastoji Ljubušacima stvoriti bolje uvjete za život.

Cijenjenom skupu su se redom obratili i kandidati, Ljubušanke i Ljubušaci koji su na listama za županijsku, državnu i federalnu razinu vlasti. Pri tome je također istaknuto kako su članice Gradskog odbora Zajednice žena HDZ BiH Ljubuški uključene u sve predizborne aktivnosti te su na raspolaganju u smislu koordinacije i potpore u radu. Naglašeno je veliko zadovoljstvo činjenicom da je čak pet Ljubušanki kandidirano na listama za sve razine vlasti. To je dovoljan pokazatelj koliko su žene u politici važan faktor svih procesa, a njihov angažman iz godine u godinu postaje sve veći i snažniji.

Da podsjetimo, cilj i djelovanje Zajednice žena KKK HDZ BiH jeste promicanje značajnije uloge žena u politici, zalaganje za što bolji i kvalitetniji život obitelji, koja je temelj zdravog i sretnog društva u cjelini, zalaganje za promicanje ljudskih prava i sloboda s posebnim naglaskom na osobe s teškoćama u razvoju, djecu, starije i nemoćne, borba protiv nasilja nad ženama i djecom.

Gradski odbor Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača HDZ BiH Ljubuški daje svesrdnu potporu članici Zajednice žena, kandidatkinji HNS-a za hrvatskog člana predsjedništva BiH, gospođi Borjani Krišto jer uistinu, samo zajedništvom možemo do pobjede!

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 19 Rujan 2022 18:48
 
index Instagram400x230 youtube