Održana XV. sjednica Gradskog vijeća Ljubuški

XV. sjednica Gradskog vijeća Ljubuški održana je u ponedjeljak u Kulturnom centru.

Na Dnevnom redu bilo je 20 točaka, a od toga njih šest koje se tiču školstva. Vijećnici su primili na znanje informacije o radu za prošlu i programe rada za ovu godinu Gimnazije Ljubuški i SSS Ruđera Boškovića, a jednoglasno su usvojena izvješća o radu ljubuških osnovnih škola.

Jednoglasno je usvojeno i Izvješće o radu Gradonačelnika, službi za upravu i Struče službe Grada Ljubuškog za 2021. godinu, godišnji Program rada Grada Ljubuškog za 2022. godinu te Prijedlog Zaključka o usvajanju godišnjeg izvješća o izvršenju Proračuna Grada Ljubuškog za 2021. godinu.

Dosadašnja ravnateljica Javne ustanove Edukacijsko-rehabilitacijski centar za djecu, mlade i odrasle osobe s teškoćama u razvoju grada Ljubuškog Marija Kikaš, nakon isteka mandata, ponovno je imenovana za novu-staru ravnateljicu ustanove. Rješenje o imenovanju gradski vijećnici su jednoglasno usvojili.

Među ostalim odlukama, izdvajamo također jednoglasno usvojenu Odluku o komunalnoj naknadi te Prijedlog Rješenja o imenovanju članova Gradskog izbornog povjerenstva Grada Ljubuškog.

IMG_6645.JPG

IMG_6666.JPG

IMG_6650.JPG

 
index Instagram400x230 youtube