Ljubušak Damir Šiljeg izrađuje unikatne pametne didaktičke igračke

U moru jednoličnih i već pomalo dosadnih igračaka koje djeca imaju, roditelji se gube kada trebaju izabrati nešto edukativno i nešto što će biti korisno dok se dijete igra.

Vođen time, Ljubušak Damir Šiljeg je došao na ideju da pravi unikatne pametne didaktičke ploče u kombinaciji stvari koje dijete svakodnevno susreće, tj. igračake prikladne za djecu od 1-5 godina.

“Dragi moji. Oni koji me znaju reći će da sam buntovan prema svemu što je tipično i svemu što se “mora” jer “svi to rade”.

Postoje mnoga istraživanja koja dokazuju koje sve opasnosti nosi ekranizam – nova znanost u kojoj se vrlo lako nauči kako ušutkati dijete samo da nam ne smeta i da mi možemo biti u miru.

Odlučio sam početi praviti pametne didaktičke ploče u kombinaciji stvari koje dijete svakodnevno susreće i igračaka prikladnih za djecu od 1-5 godina, pa potaknuti roditelje na zdravu stimulaciju djece u trenucima kada im treba koji trenutak mira i tišine. Iako to nije izlika da se dijete ignorira jer naravno da mu je najpotrebnija vaša ljubav i privrženost – čak i kada vam je teško.

Pametna didaktička samostojeća ploča je postala aktualna i nudim vam ručnu izradu iste.

Dolazi u dvije dimenzije:

•Velika 80×60cm
•Mala 60×40cm

Kad vrijeme igre završi lako ju je skloniti, pa čak i iza kauča jer je sa sklopivim nogarama to praktično moguće. Mogu biti personalizirane, ali i univerzalne, sadržavati okvir u nekoj od ponuđenih boja ili ne. Ručno su izrađene i svaka od njih je unikatna na svoj način.

Pa, bilo da želite priuštiti jednu ovakvu igračku svom djetetu, pokloniti ju nekome za krštenje ili rođendan i za dodatne informacije možete se javiti” napisao je na svom FB profilu Damir Šiljeg.

 
index Instagram400x230 youtube