Brend "Helenas.bih" Ljubušanke Zdenke Udovičić osvaja svijet

Vrhunska talijanska koža, obrtnička proizvodnja sa više od 25 različitih modela različitih torbi, kožnih sandala i klompi uz sitni assesoar prepoznatljivi su znak Helenas.BIH.

Simpatičan mali brend jednostavno osvaja svojim primjercima koji se prije svega odlikuju kvalitetom. Iza ovog već četiri godine uspješnog brenda stoji simpatična Ljubušanka Zdenka Udovičić.

“Helenas je nastao u proljeće 2016. godine, nakon što sam morala donijeti odluku da li želim tražiti posao li se napokon odvažiti i postati poduzetnica, što mi je oduvijek bila želja”, objašnjava nam Zdenka koja se ipak otisnula u poduzetničke vode i nije požalila. Kod odabira imena, kaže nije imala nekih dvojbi. 


” Moja osmogodišnja kći zove se Helena, pa je tako Helenas.bih na neki način bilo logično riješenje.”, kaže Zdenka čiji su prepoznatljivi znak na torbici, pero.

“Lakoća življenja, sloboda, nježnost, a ujedno i trajnost i snaga, malo je znakova koji predstavljaju sve što želimo za nas i naše kupce – pero je jedan od njih” objašnja nam Zdenka. No u njihovoj ponudi mogu se mogu naći i sandale i klompe. 


“Klompe su dio naše ponude iz jednog razloga koji je lijepo sročila jedna modna urednica: “Ja imam svoje tirkizne HELENAS.bih i kad ih obujem osjećam se KLOMPASTIČNO, a to znači da izgledate kao da znate nešto što ostali ljudi ne znaju”, objašnjava nam Zdenka kojoj inspiracije ne nedostaje. 


Zdenka sa svojim torbicama 

“Naši kupci su naša inspiracija divimo im se , one su žene koje znaju što hoće , poštuju sebe i druge, nisu skromne, zahtjevaju i daju puno ˘ i pokoji muškarac”, kaže Zdenka koja je je radila i za vrijeme korone, no tada je sve bilo u online prodaji. 


 
Na raspolaganju uvijek imaju nekoliko torbica u svakom modelu, no poželite li baš svoju Helenas.bih torbicu pričekat ćete oko mjesec i pol dana jer imaju dosta narudžbi. 

Zdenka je posebno za nas napravila svoju Abby mini model u ružičastoj koži, poput boje našeg portala,a možeš je osvojiti na nagradnom natječaju ovdje.  

 

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 08 Srpanj 2020 22:49
 
index Instagram400x230 youtube