|AUDIO| Agram Malonogometna liga Mjesnih zajednica Grada Ljubuškog

U tijeku su prijave ekipa za 19. Agram Malonogometnu ligu Mjesnih zajednica i 12. Malonogometnu ligu Mjesnih zajednica Grada ljubuškog.

Prijave momčadi traju do ponedjeljka 10. srpnja 2023. godine, a početak natjecanja je previđen za sredinu srpnja, ovisno o broju prijavljenih ekipa. Tim povodom gost u studiju Radija Ljubuški ispred organizatora bio je Slaven Tomić :

Kako je dogovoreno na sastanku organizatora JU Kulturno športski centar Ljubuški :

Predstavnici ekipa prilikom prijave igrča za 12. MNL MZ Grada Ljubuškog do 16 godina moraju dostaviti validan dokaz o nadnevku rođenja igrača (Cipsovo prebivalište ili ovjerenu kopiju nekog dokumenta), a pravo nastupa imaju igrači rođeni 15. srpnja 2007. godine i mlađi s iznimkom nastupa dva igrača rođena u vremenskom razdoblju od 01. siječnja 2007. godine do 15. siječnja 2007. godine.

Prijavni obrazac za prijavu ekipe (MZ) možete svakodnevno preuzeti od 08:00 do 13:00 sati u prostorijama JU “KŠC” Ljubuški, koje se nalaze u sklopu Gradske športske dvorane Ljubuški, u ulici Hrvatskih branitelja 26.

PRIJAVNI OBRAZAC (skini klikom)

Organizatori iz JU „Kulturno-športski centar“ istaknuli su kako se za natjecanje pripremaju kao i prethodnih godina, a sve dodatne upite i informacije možete dobiti u uredovnici JU “KŠC” Ljubuški.

Kontakt osobe su:

Slaven Tomić, struči suradnik za sport i rekreaciju

  • e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
    tel/mob: +387 63 321 590

Ivan Bebek, ravnatelj JU “KŠC” Ljubuški

  • e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • tel/mob: +387 63 036 777
 
index Instagram400x230 youtube