Prijave ekipa za MNL MZ Grada Ljubuškog do 11. srpnja 2022. godine

Sastanak organizatora malonogometnih ligaških natjecanja JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški s predstavnicima mjesnih zajednica održan je danas u Knjižnici Ljubuški.

Na sastanku se s predstavnicima ekipa razgovaralo o nadolazećoj 18. MNL MZ i 11. MNL MZ Grada Ljubuškog do 16 godina.

Zaključeno je da prijave momčadi za sudjelovanje počinju današnjim nadnevkom i traju do ponedjeljka 11. srpnja, a početak natjecanja je previđen za sredinu srpnja, ovisno o broju prijavljenih ekipa.

Novina je da predstavnici ekipa prilikom prijave igrča za 11. MNL MZ Grada Ljubuškog do 16 godina moraju dostaviti validan dokaz o nadnevku rođenja igrača (Cipsovo prebivalište ili ovjerenu kopiju nekog dokumenta).

Prijavni obrazac za prijavu ekipe (MZ) možete svakodnevno preuzeti od 7.00 do 15.00 sati u prostorijama JU "KŠC" Ljubuški, koje se nalaze u sklopu Gradske športske dvorane Ljubuški, u ulici Hrvatskih branitelja 26.

PRIJAVNI OBRAZAC (skini klikom)

Organizatori iz JU „Kulturno-športski centar“ istaknuli su kako se za natjecanje pripremaju kao i prethodnih godina, a sve dodatne upite i informacije možete dobiti u uredovnici JU "KŠC" Ljubuški.

Kontakt osobe su:

Slaven Tomić, struči suradnik za sport i rekreaciju

  • e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
    tel/mob: +387 63 321 590

Ivan Bebek, ravnatelj JU "KŠC" Ljubuški

  • e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • tel/mob: +387 63 036 777
Više u ovoj kategoriji: « Knešpolje osvojilo Ligu Hercegovine
 
index Instagram400x230 youtube