Održan i drugi koncert “Umro sam, al’ sam živ” u Ljubuškom

Talentirani pjevači i pjevačice okupili su se u četvrtak u Kulturnom centru u Ljubuškom kako bi otpjevali pjesme preminulih velikana glazbe i na taj način odali počast onima kojih više nema, ali su njihove pjesme još uvijek s nama.

Riječ je bila o drugom po redu koncertu „Umro sam, al’ sam živ“, kojeg organizira Klub kulture Libuša, a i ovaj je privukao velik broj posjetitelja.

Nakon što se na prošlom koncertu svojim pjevačkim umijećem predstavilo desetak Ljubušaka, večeras je došao red i na drugu seriju izvođača, a oni su redom na pozornici izvodili hitove Kemala Montena, Olivera Dragojevića, Tome Zdravkovića…

Svatko na svoj način, večeras su se publici predstavili Paula Vištica, Gabriela Marinović, Klara Rupčić, Mladen Mandžo, Toni Mihaljević, Sonja Grgić, Marija Cernei, Marta Šaravanja, Ljilja Petković, Marija Ilić, Zlata Marinčić, Mislav Ramljak, Ante Ereš i Mate Milićević, a program su vodili Jakov Begić i Monika Grgić.

S obzirom na prikazano, ali i na zainteresiranost publike može se utvrditi da je i drugo izdanje koncerta „Umro sam, al’ sam živ“ više nego uspjelo. Na pozornici ljubuškog Kulturnog centra svoje su glazbene vještine pokazali pjevači amateri svih uzrasta, a iz Kluba Kulture Libuša su ranije i isticali da im je jedan od ciljeva pokazati koliko u Ljubuškom ima talenata.

 
index Instagram400x230 youtube