Vesna Rakić o audiciji za manifestaciju “Umro sam, al sam živ”

Početkom idućeg tjedna, u ponedjeljak u Kulturnom centru u Ljubuškom održati će se audicija za sve koji znaju pjevati, a žele svoj talent pokazati na pozornici, za manifestaciju “Umro sam, al sam živ” koju organizira Klub kulture Libuša.

Tim povodom u programu Radija Ljubuški ugostili smo Vesnu Rakić, predsjednicu Kluba kulture Libuša, a ona je pozvala sve one koji lijepo pjevaju da dođu u ponedjeljak u 18 sati na audiciju u Kulturni centar.

„Pozivam sve one koji vole pjevati, ali bilo bi dobro da i znaju pjevati jer ćemo imati malo kompetentniji ocjenjivački sud, pa ćemo morati birati, da dođu na audiciju.“

Rakić ističe da su ovu manifestaciju odlučili organizirati nakon smrti Olivera Dragojevića.  

„Ovo nije nekakvo natjecanje, nego jednostavno sjećanje na neke pjevače i pjevačice koji su bili tu, koji su pjevali, a njihove pjesme se pjevaju i dalje. Na ideju smo došli nakon Oliverove smrti. Htjeli smo održati koncert gdje bi se pjevale samo Oliverove pjesme, no kako kod nas ima dosta djevojaka koje lijepo pjevaju, a koje se možda ne bi našle u Oliverovim pjesmama, odlučili smo proširiti koncept, željeli smo da svatko nađe nešto za sebe. Možda netko voli brži stil glazbe, funky, jako bi mi bilo drago da se netko prijavi s pjesmama Dine Dvornika, također imati ćemo i starijih izvođača, možete se prijaviti s pjesmama primjerice Ivice Šerfezija, Vinka Coce, Jadranke Stojaković…. Želimo da se svatko izrazi sa onim što misli da je lijepo…“ rekla je Rakić.

Ona dodaje kako je cilj ove manifestacije pokazati što sve ima u Ljubuškom i koliko talenata ima u našem gradu.

„Nismo se ograničili dobnom granicom, može se prijaviti netko od 10 godina, može i netko od 80 godina ako zna pjevati“, kaže Rakić i poziva sve koji znaju pjevati da dođu na audiciju u ponedjeljak.

plakat-725x1024.jpg

 

 
index Instagram400x230 youtube