L’amore haljine ljubuške poduzetnice Romilde Ćutuk uvijek su rado tražene

Početke poslovanja mlade poduzetnice Romilde Ćutuk obilježilo je šivanje i krojenje haljina za sebe i svoje kćeri, a danas L’amore haljine s njezinim potpisom rado su tražene ne samo u Ljubuškom, već i preko granice.

Njezin upečatljiv stil i maksimalnu predanost poslu klijentice izuzetno cijene, pa je potražnja za haljinama iz dana u dan sve veća, kao i potreba da se udovolji svim zahtjevima.

Vjenčanice zahtijevaju najviše posla

„Uvijek naglašavam da mi je najdraže raditi s maturanticama. Pripreme haljina za ovogodišnje maturalne zabave počele su već u ožujku, a bilo je toliko poziva da, nažalost, nisam stigla sve ni uraditi. Mogu se pohvaliti da sam šivala haljine za djevojke od Dubrovnika, Makarske, Širokog Brijega, Mostara, Gruda, Vrgorca, ali najviše njih je bilo iz moga Ljubuškog“, kazala je Ćutuk za Dnevni list.

Osim maturalnih haljina, traže se i svečane haljine za kumstva, sudbena vjenčanja, krizme, pričesti, a sve češće i mladenke traže šivanje vjenčanica po mjeri.

„Vjenčanice uvijek zahtijevaju najviše pozornosti i posla, jer svaka mladenka želi da baš sve bude onako kako je zamislila. Vjenčanica je, ipak, jedna od važnijih komponenti vjenčanja. Radim također i haljine za djevojčice i to mi je najslađi dio posla. Kada dođu na probu, njihov osmijeh mi je najveća nagrada“, istaknula je Ćutuk.

Kao što je već rekla, uživa u izradi maturalnih haljina, a ujedno to je prilika da svoj rad pokaže u najboljem svjetlu. Naime, njezin krojački salon nalazi se u Vojnićima, gdje živi sa svojom obitelji.

„Uvijek mi je drago kada neka djevojka dođe s idejom koja je malo drugačija. Volim raditi nešto što dosad i nije baš često viđeno i rado se upuštam u takve izazove. Na kraju dobijem odličan proizvod s kojim je klijentica zadovoljna, a ja ponosna što sam uspjela odraditi sve onako kako je zamišljeno. Svaka haljina nastaje kao rezultat međusobne suradnje s klijenticama, a one rado prihvaćaju sugestije koje utječu na to da haljina bude što posebnija“, rekla je ova ljubuška poduzetnica.

Humanitarna revija

Nedavno je imala priliku sudjelovati na humanitarnoj modnoj reviji „Daruj osmijeh“ povodom Dana Grada Vrgorca, na kojoj su se okupile lokalne i regionalne modne dizajnerice te vlasnici brendova s odjećom, torbama, nakitom, naočalama… Revija je održana kako bi se podržao rad tamošnje Udruge roditelja djece s posebnim potrebama „Osmijeh“.

„Kada me je prije mjesec dana organizatorica ovog projekta Antonija Roskam pitala želim li sudjelovati na reviji, pristala sam bez imalo razmišljanja. Za Vrgorac sam dosta vezana i privatno i poslovno, a i brojne Vrgorčanke su moje klijentice. Dosad nisam imala prigodu biti dio ovakvih revija, a imala sam pomoć i od svojih djevojaka koje su mi ustupile haljine te su ujedno bile i modeli. Dobile smo pozitivne komentare, a jedan od njih je glasio: „Super su, a i nije im prvi put“. Bilo nam je drago, a i slatko smo se nasmijale“, poručila je Ćutuk, navodi Dnevni.ba.

Na upit gdje se vidi u budućnosti, naglasila je kako joj je prioritet da svaka klijentica izađe zadovoljna iz njezina salona te da uvijek ima prostora za još veći napredak i usavršavanje u ovom poslu koji je zahtjevan, ali i vrlo kreativan.

 
index Instagram400x230 youtube