Kladioničara iz Ljubuškog nakon majstorskog dobitka vozili u kolicima s novcem [video]

Živuća legenda sela Otok i mjesta Vitina ili što bi Šperci rekli „Oriđinal“, svima dobro poznati Nediljko Petrušić Sova jučer je pokazao svoj dosad, do kraja, neiskazani talent pogađanja rezultata nogometnih utakmica.

Sova je na uplaćenih 2 KM ostvario dobitak od 15.178,15 KM. Pogodio je koeficijent 8.876,11. Zanimljivo je da je Sova „hladnokrvno“ odigrao dvice na Reala i Bruggea, te keca na Pariza i tako samo na ta tri para ostvario koeficijent 359,1, dok su brojni drugi igrači koji su odigrali na favorite u tim utakmicama imali koeficijent manji od 4, i „pali“ na sva tri para.

Naravno, Sova je uložio sav novac koji je imao i prava je šteta što mu se u tom trenutku u džepu nije zatekla još koja marka ili barem pfening.

Inače, Sova je široj ljubuškoj javnosti poznat po svojoj sličnosti s Lukom Modrićem, kao fanatični Dinamov navijač, neumorni biciklista i kao nekadašnji pomoćni radnik u trgovini „Kod Mare“.

Sova je još tijekom jutra u Vitini priredio feštu za svoje prijatelje, a u videu možete pogledati kako su ga njegovi prijatelji u „karijoli“ punoj novca provozali kroz središte Vitine.

tiket-1.jpg

 

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 29 Rujan 2021 15:32
 
index Instagram400x230 youtube