„Udruga potomaka udovica II. Svjetskog rata i poraća“ Ljubuški daje potporu kandidaturi gospodina Vedrana Markotića za gradonačelnika Ljubuškog

U prilogu možete pročitati priopćenje za javnost „Udruge potomaka udovica II. Svjetskog rata i poraća“ Ljubuški koje prenosimo u cjelosti nastavno kako slijedi:

Dragi prijatelji,

pred nama su još jedni izbori koji će se održati u nedjelju 15.studenog 2020.godine. Na njima odlučujemo kome ćemo dati povjerenje da nas vodi u iduće četiri godine.

Mi u udruzi cijenimo kontinuiran višegodišnji izuzetan doprinos uprave i grada Ljubuškog na prijateljstvu,suradnji,partnerstvu,dijalogu,toleranciji i unapređenju rada civilnog društva građana.

Isto tako, izraze zahvalnosti svima poradi poduzimanju mjera aktivnosti te primjerenog i iznimnog gospodarskog doprinosa. Zasluge gradske uprave na izradi i podizanju spomenika pod nazivom „Spomenik majci“ akademskog kipara Stjepana Skoke ispred zgrade Gradske uprave.

Ljubuški se gradi i nastoji profilirati svijest o potrebi obnove, zaštite očuvanja i predstavljanja. Živimo u vremenu opterećeno zdravstvenom i gospodarskom krizom koja usporava život, rad žitelja i interese grada Ljubuškog.

Cijenimo nastavak uređenja naše sredine kao preduvjeta za investicije.

Svjesni smo potencijala koje naš grad Ljubuški ima i ljudskih vrijednosti koju može okupiti.

Poštovane Ljubušanke i Ljubušaci !

Posebno želimo istaknuti „Udruga potomaka udovica II. Svjetskog rata i poraća“ Ljubuški daje potporu kandidaturi gospodina Vedrana Markotića za gradonačelnika Ljubuškog na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati u nedjelju 15.studenog 2020.godine.

Predsjednik Udruge: Tomislav Dugandžić

Poslijednja izmjena danaPetak, 13 Studeni 2020 09:18
 
index Instagram400x230 youtube