Završen prvi turnus škole plivanja u organizaciji Društva pedagoga Tjelesne i zdravstvene kulture Grada Ljubuškog

Još jedna grupa dječaka i djevojčica uspješno je naučila plivati u sklopu škole plivanja koju organizira Društvo pedagoga Tjelesne i zdravstvene kulture Grada Ljubuškog.

Danas su mališani odradili zadnje sate u krugu tvrtke “Jure bazeni”, pod budnim okom svojih profesora učili su osnove plivanja, kako skakati u vodu, kako pravilno raditi rukama i nogama pod vodom te štošta toga.  

Nakon svega njihovi profesori su za njih upriličili pravu malu svečanost promocije, uručili su malim plivačima diplome, rukovali se s njima i čestitali im, te ih počastili slasticama.

„Već 15 godina u suradnji s tvrtkom “Jure bazeni” stvaramo  ovu priču“,  kaže prof. Zvonko Herceg, predsjednik Društvo pedagoga Tjelesne i zdravstvene kulture Grada Ljubuškog.

Dodaje kako su u ovom turnusu imali tri grupe dječaka i djevojčica.

„Radimo s manjim skupinama, te smo imali sreću ovih dana s vremenom. Djeca su istinski uživala u ovih 10 dana i stvarno smo prezadovoljni njihovim zalaganjem. Najvažnija stvar od svega je da su zadovoljni njihovi roditelji. Drugi turnus počinje 11. ovog mjeseca, te imamo popunjene tri grupe. Također, imamo još slobodnih mjesta u četvrtoj grupi koja uskoro kreće” rekao je profesor Herceg.

Podsjetimo i kako je kroz proteklih 15 godina kroz ovu školu plivanja prošlo skoro tisuću i pol djece koja su uspješno naučila plivati.

Poslijednja izmjena danaSubota, 02 Srpanj 2022 13:31
 
index Instagram400x230 youtube