Ljubušak dobio pismo zahvale od predsjedatelja Radne skupine za područje Zapadnog Balkana

Nakon održane Konferencije Radne skupine za područje Zapadnog Balkana pri Europskom odboru regija, 22. listopada 2019. godine u Mostaru, gospodin Franz Schausberger, predsjedajući Radne skupine poslao je pismo zahvale dr. sc. Nevenku Hercegu, predsjedniku Vlade HNŽ, u kojem stoji:

‘Poštovani predsjedniče Herceg!

Ovim pismom želim izraziti osobnu zahvalu na Vašem gostoprimstvu i ljubaznom pozivu u Mostar na sastanak naše Radne skupine.

Kao predsjedajućem Radne skupine za Zapadni Balkan unutar Europskog odbora regija, bilo mi je zadovoljstvo biti gostom u Gradu Mostaru i Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

Uspjeli smo održati uspješan sastanak Radne skupine i raspraviti trenutačna pitanja kao što su lokalni izbori. Razgovarati o trenutačnim problemima i poslušati različna stajališta politike, građana i drugih stručnjaka važno je za razumijevanje stanja i zajedničko pronalaženje rješenja.

Ne samo Grad Mostar nego Bosna i Hercegovina i regije Jugoistočne Europe u cijelosti se suočavaju sa stanovitim izazovima. Duboko sam uvjeren u to kako ovi izrazi prkosa mogu jedino biti riješeni zajednički te kako mnogi od tih izazova mogu biti pretvoreni u prilike.

Možete biti uvjereni u to kako Vi, predsjedniče, i građani Vaše županije i Bosne i Hercegovine možete uvijek računati na moju potporu za pozitivnim razvitkom regije.

Još jedanput zahvaljujem na gostoprimstvu, ljubaznom prijamu i Vašemu sudjelovanju u raspravi tijekom sastanka Radne skupine. ‘

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 18 Studeni 2019 19:13
 
index Instagram400x230 youtube