Šef Izaslanstva Europske unije u BiH danas u Ljubuškom

Šef Izaslanstva Europske unije u BiH i specijalni predstavnik EU u BiH veleposlanik Johann Sattler posjetit će u utorak, 9. travnja, Mostar i Ljubuški.

Tom prilikom  Sattler sudjelovat će na događaju koji će okupiti studente Univerziteta "Džemal Bijedić“ u Mostaru i Sveučilišta u Mostaru, a u sklopu nove faze EU projekta Generation Change.

Kroz niz događaja EU u BiH će u razgovor o EU integracijama BiH uključiti studente sa svih javnih sveučilišta u državi, priopćeno je iz Odjela za komunikacije EU u BiH.

Pored studenata, veleposlaniku će se u Mostaru pridružiti veleposlanica Grčke u BiH Ioanna Efthymiadou, otpravnik poslova Češke Republike Josef Zrzavecký i mladi uspješni bh. profesionalci iz sfere turizma.

Nakon Mostara, veleposlanik Sattler će se sastati s gradonačelnikom Ljubuškog Vedranom Markotićem te posjetiti Franjevački samostan Humac.

Mediji će biti u mogućnosti da snime početak sastanka sa gradonačelnikom Ljubuškog u 13 sati te kratke izjave nakon sastanka u zgradi Gradske uprave.

 
index Instagram400x230 youtube