Dopremijer Kraljević u Čitluku: Podrška projektima poboljšanja infrastrukture i razvitka broćanskog kraja

Dopremijer Federacije BiH i federalni ministar financija Toni Kraljević susreo se danas u Čitluku s načelnikom ove općine Marinom Radišićem i predsjednikom Općinskog vijeća Čitluk Predragom Smoljanom.

Susretu je nazočio i predsjedatelj Doma naroda Parlamenta Federacije BiH i dopredsjednik Skupštine HNK Tomislav Martinović.

Iz Federalnog ministarstva financija navode da su sudionici sastanka prezentirali aktualne aktivnosti institucija koje predstavljaju, te razgovarali o započetim i planiranim razvojnim projektima iz više različitih resora. Tijekom susreta posebno su naglašeni visokovrijedni projekti čije realiziranje zahtjeva suradnju jedinice lokalne samouprave i viših razina vlasti.

Kraljević i Martinović su iskazali punu podršku svim projektima koje su im danas predstavili načelnik Općine i predsjednik Općinskog vijeća Čitluka, a koji će se na najbolji način odraziti na poboljšanje infrastrukture i razvitak broćanskog kraja, saopćeno je iz Federalnog ministarstva financija, piše Ljubuški portal.

 
index Instagram400x230 youtube