Dodjela nagrada učenicima u sklopu projekta „Volontiranje je cool“

U Zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke 07.02.2022. godine s početkom u 12:00 sati ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke, Ružica Mikulić primila je učenike osnovnih škola Županije Zapadnohercegovačke koji su sudjelovali u projektu “Volontiranje je cool” i predstavnike Centra za razvoj omladinskog aktivizma CROA.

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke i osnovne škole Županije Zapadnohercegovačke već 7 godina uspješno surađuju s Centrom za razvoj omladinskog aktivizma CROA sudjelujući u projektu “Volontiranje je cool”.

Svake godine naši marljivi učenici, uz podršku svojih nastavnika i ravnatelja, osmisle i provedu aktivnosti kojima prepoznaju potrebe svojih lokalnih zajednica te svojim aktivnostima nastoje doprinijeti zadovoljavanju potreba. Neke od aktivnosti su posjete staračkim domovima, centrima i udrugama za djecu s posebnim potrebama, čišćenje školskog okoliša, čišćenje određenih lokaliteta u zajednici i slično. Isto tako, marljivost, želja i aktivnost naših učenika svake godine osiguraju vrijedne nagrade njihovim školama u okviru projekta “Volontiranje je cool”.

Tako i ove godine, iako u teškim uvjetima, tri osnovne škole iz Županije Zapadnohercegovačke sudjelovale su u projektu, te osvojile športsku opremu i knjige za školske knjižnice.

Škole koje su sudjelovale u projektu su: Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić Humac, Osnovna škola fra Stipana Vrljića Sovići i Osnovna škola Kočerin.

Ovim putem izražavamo zahvalnost Centru za razvoj omladinskog aktivizma – CROA uz nadu za nastavak uspješne i pozitivne suradnje. Zahvaljujemo se i našim nastavnicima i ravnateljima osnovnih škola koje marljivo i na ovaj način rade na odgoju i obrazovanju naše djece. Ono što je najbitnije, zahvaljujemo se našim učenicima osnovnih škola Županije Zapadnohercegovačke na optimizmu kojim grade bolju budućnost.

 

Poslijednja izmjena danaUtorak, 08 Veljača 2022 13:58
 
index Instagram400x230 youtube