Ljubušanka Tonina Ibrulj nova predsjednica ŽO Mladeži HDZ BiH ŽZH

U kino dvorani u Posušju večeras je održana Izborna skupština Mladeži Hrvatske demokratske zajednice BiH Županije Zapadnohercegovačke.

U novi saziv Županijskog odbora izabrani su sljedeći članovi:

  •   Vedran Kožul, Marija Šušak Dujmović, Tomislav Ćosić, Tomislav Soldo, Ivan Lasić, Ivan Zovko (Široki Brijeg)
  •   Tonina Ibrulj, Jure Kozina, Zvonimir Kraljević, Josipa Vukojević, Katarina Herceg, Mladen Šunjić (Ljubuški)
  •   Stipe Bešlić, Petar Pišković, Mate Lončar, Ljubica Vranjković, Ivan-Josip Boras (Posušje)
  •   Ivana Prlić, Ante Barić, Franka Zorić, Jure Pandžić, Ivan Žulj (Grude)
 
Nakon Izborne skupštine održana je i konstituirajuća sjednica Županijskog odbora na kojoj je za predsjednicu jednoglasno izabrana Tonina Ibrulj iz Ljubuškog. Za dopredsjednike su izabrani Petar Pišković iz Posušja, Ivan Lasić iz Širokog Brijega i Franka Zorić iz Gruda. Za tajnika je izabran Mladen Šunjić iz Ljubuškog, dok će dužnost rizničara u naredne dvije godine obavljati Tomislav Ćosić iz Širokog Brijega.
 
Novoizabrana predsjednica Tonina Ibrulj je magistrica engleskog jezika i književnosti i filozofije te doktorandica na Interdisciplinarnom doktorskom studiju - Anglistika:
 
„Zahvaljujem se kolegama na ukazanom povjerenju koje ću nastojati opravdati. Vjerujem u kvalitetnu i uspješnu suradnju unutar naše županijske organizacije, te nastavak tradicionalnih, ali i realizaciju novih aktivnosti i projekata kroz koje ćemo dati svoj doprinos radu  i djelovanju cijele Mladeži HDZ BiH.“
 
 
index Instagram400x230 youtube