Mame Ljubuškog i Mame Brotnja prikupile 5349,30 KM za liječenje Ivana Grbavca

Dvadesetdevetogodišnji Ljubušak se već nekoliko godina liječi od vrlo agresivnog zloćudnog tumora – melanoma lijevog oka.

Dijagnostičkom obradom je utvrđeno da je bolest metastazirala na jetru zbog čega prima kemoterapiju, liječen je operativno i prošao je 2 ciklusa terapije zračenjem.Unatoč svim dosadašnjim metodama liječenja, nažalost došlo je do daljnjeg širenja bolesti na jetri. Kao jedina dostupna metoda liječenja u ovom trenutku, za ovoga mladog momka, se predlaže izolirana perfuzija jetre u Kliničkoj bolnici u Hamburgu.
Nalazi i mišljenja liječnika dostupni na uvid.

Novčani izdaci i troškovi liječenja su iznimno visoki 39. 000 eura i stoga mu je novčana pomoć prijeko potrebna.

Potreban iznos za Ivanovo liječenje je prikupljen u nekoliko dana.

Unatoč tome, Mame Ljubuškog i Mame Brotnja u suradnji sa Park&Shop Međugorje nisu prestale s humanitarnom akcijom i organizirale su događaj s različitim aktivnostima za odrasle i djecu u cilju prikupljanja novčane pomoći za Ivanovo liječenje.

U srijedu su organizirale bogat program i bogate nagrade koje su donacije, te napunile stolove rukotvorinama i domaćim kolačima koje su pripremile za tu humanitarnu akciju.

U akciji je prikupljeno 5349,30 KM.

„U prilogu je uplatnica od akcije za našeg Ivana, ili bolje da kažemo mladog junaka?! Još jednom veliko hvala svima koji su sudjelovali. Sve ostatke hrane smo dostavili u udrugu Majke Krispine. Ivan je i u njihovoj molitvi“, napisale su Mame u svojoj Facebook grupi i priložile uplatnicu.

„Hvala vam svima drage moje žene !

Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u humanitarnoj akciji za našeg sugrađanina Ivana Grbavca, posebno hvala Park & Shopu i Mamama Ljubuskog!!

Ovo je jedna zaista posebna akcija, 2 grada su se udruzila i napravila jedno divno djelo.

Ne zaboravimo moliti za našeg Ivana, predajmo u Božje ruke njegove sljedeće korake da nam se iz Njemačke vrati ZDRAV!!!“, napisala je jedna od mama.

uplatnica.jpg

 

Poslijednja izmjena danaPetak, 21 Kolovoz 2020 12:43
 
index Instagram400x230 youtube