Prvi rođendan našeg portala!

Istaknuto Prvi rođendan našeg portala!

Drage naše čitateljice i čitatelji,

danas je prvi rođendan vašeg i našeg IKS portala!

Prije točno godinu dana, 8. srpnja, u 12:00 sati s radom je započeo IKS portal u vlasništvu JU "KŠC" Ljubuški pod nazivom iks-portal i s internet domenom – info.

Kao takav, jedini smo medij u BiH, u vlasništvu Javne ustanove te tako i težimo da budemo javni, otvoreni prema svima i dostupni u svakom trenutku.

Narod kaže da oni koji žele daleko stići moraju na vrijeme krenuti. Tako je bilo i s našim portalom. Pripreme su trajale i više od godinu dana. Pogledavši unatrag jasno se nazire kako je sve bilo nužno posložiti da bi moglo „preživjeti“. Uistinu, valjalo je dozrjeti, a ne na svijet donijeti „nedonošče“.

Donosili smo prvenstveno vijesti iz Ljubuškog, naše županije i RH, a informacije su bile vezane za kulturno-sportske događaje te smo pratili društveno-političke prilike Hrvata u BiH. Oživjeli smo neke povijesne trenutke vezane za naš kraj, dali smo doprinos da se čuje glas običnog čovjeka u svim segmetima našeg društva, od kulture, športa, braniteljske populacije, lokalne i državne politike, a sve vezano za naše Ljubušake i Hrvate općenito.

Naš osnovni motiv je da informacije na portalu moraju biti točne, provjerene i brzo postavljene.

Analizom posjeta koje su svakim danom veći, ali također odaju sve izazove s kojima se susreće novinarstvo u današnje vrijeme, razvidno je kako su ljudi primarno, uz reportaže, pojedine intervjue, priloge sa sportskih i kulturnih događaja i komentare, zainteresirani za informacije – vijesti. Zbog toga se novinarska ekipa trudi biti aktualna i objavljivati vijesti u „realnom vremenu“.

Sve to ne bi bilo moguće bez vas i vaše potpore.

Hvala i medijima koji su nas podržali, pratili naše akcije i prenosili naše tekstove.

U ovih godinu dana uložile smo doista mnogo truda i rada. Radili smo svih 365 dana, bez izuzetka, trudeći se ponuditi vam sadržaj koji je čitljiv, zanimljiv i po mnogo čemu drugačiji i nov.

Hvala svim posjetiteljima, poslovnim suradnicima i prijateljima portala na ukazanom povjerenju za ovo vremensko razdoblje, a u budućnosti u vama vidimo pokretačku snaga da i dalje radimo kvalitetno i odgovorno.

Urednik portala

 
index Instagram400x230 youtube