|NAJAVA| Manifestacija "Kušaj ljubuška vina"

Tradicionalna vinska manifestacija “Kušaj ljubuška vina” ove će se godine održati po peti put, 09. kolovoza 2024. godine, na terasi restorana “Amfora” u Ljubuškom.

Svi posjetitelji će imati priliku kušati razna vina, a koncept kušanja vina ostat će isti kao i prošle godine – posjetitelji kupuju ulaznicu/suvenir čašu po cijeni od 10 KM i bonove za degustaciju, a cijena degustacije varirati će ovisno o cijeni odabranog vina.

Po programu manifestacije predviđen je službeni dio i otvaranje u 20:30h, a u nastavku večeri druženje uz glazbeni program i kušanje vina devet ljubuških vinarija na odvojenim štandovima.
 
Posjetitelji će tako moći kušati vina Vinarije Buntić, Podruma Begić, Vinarije Majić, Vinarije Čuvalo, Vina Milas, Vinograda Nuić, Obiteljskog podruma Sušac, Vinarije obitelji Škegro te vina Vinarije Keža.
 
“Posjetitelj kupuje ulaznicu u cijeni koje je uključena suvenir čaša i bonove za jednu degustacijsku količinu, zavisi od cijene samih vina, svako po svom izboru bira koja će konzumirati i komentirati”
 
index Instagram400x230 youtube