Kupite dres nogometnih zvijezda i sudjelujte u humanitarnoj akciji

Organizacija za pomoć beskućnicima, socijalno ugroženim osobama i mladima na području Mostara Minores pokrenula je humanitarnu aukciju sportskih dresova.

Riječ je o dresovima lokalnih, regionalnih, ali i svjetskih nogometnih imena kao što su Luka Modrić, Zlatan Ibrahimović, Nemanja Matić, Ivan Perišić, Dominik Livaković, Marko Livaja, Bruno Petković, Ante Rebić, Joško Gvardiol, Edin Džeko, Toni Šunjić, Darijo Srna, Eduardo da Silva, Josip Brekalo, Nikola Katić, Marin Aničić, Ivan Ljubić (Sturm Graz), Nemanja Bilbija, Josip Ćorluka i dr., ali i regionalne ikone kao što su Stanko Bubalo (dres iz FC Kärntena) i Krešo Kordić (Slovan).

Tu su i potpisani dres mladoga ljubuškog rukometaša Mateja Hrstića iz francuskoga Limogesa, šampionski dres Zrinjskoga iz sezone 2014./2015. s potpisom trenera Branka Karačića, talijanski dresovi legendarne braće Josipa i Luke Sutona, originalni dres rukometnoga prvaka HRK Izviđač s potpisima trenera Tonija Čoline i svih aktualnih igrača te nekoliko posebnih iznenađenja.

Aukcija će ići preko službene Minoresove Facebook stranice.

Stara kineska mudrost kaže da je bolje čovjeka naučiti pecati ribu nego ga nahraniti. Osim prijeko potrebne hrane, svima onima koji ostanu bez ičega, a pogotovo onim mladima ljudima koji su prisiljeni odrastati u sredinama bez uzora i perspektive, bitno je pružiti ruku i pomoći im da budu samostalni i neovisni, da žive od svoga rada i da ovaj život prožive punim plućima, poručuju iz Minoresa.

Sav prikupljeni novac od humanitarne aukcije sportskih dresova bit će uložen u obnovu prvoga kata Minoresova Centra namijenjena radu s djecom i mladima, ali i ostalim ugroženim skupinama našega društva, objavila je ova humanitarna udruga.

 
index Instagram400x230 youtube