|NAJAVA| Glazbeni line-up Street Food Fest Široki Brijeg

Street Food Fest, jedan od najvećih festivala hrane i glazbe u Bosni i Hercegovini, i ove godine nam donosi tri nezaboravna dana puna ukusne hrane i vrhunske glazbe.

Festival se održava od 21. srpnja do 23. srpnja u Širokom Brijegu, a u glazbenom dijelu programa nastupaju neki od najpopularnijih glazbenika sa naših prostora.

Prvog dana festivala, 21. srpnja, na pozornici će se naći crnogorski rap duo Who See, koji su poznati po svojim energičnim nastupima i zaraznim hitovima poput "Nemam ti kad", "Pozovi me u noć", i "Reggaeton Montenegro". Očekuje nas prava hip-hop poslastica!

Drugi dan festivala, 22. srpnja, nastupit će jedan od najpopularnijih rock bendova u Hrvatskoj - Opća opasnost, koji ove godine slave 30 godina postojanja. Njihovi hitovi "Jednom kad noć", "Pobjeg'o sam", i "Tvoje ime čuvam" su postali svevremenski klasici.

Posljednjeg dana festivala, 23. srpnja, nastupit će Silente, jedan od najpoznatijih pop-rock bendova u Hrvatskoj. Sa svojim hitovima poput "Mene moje uši lažu", "Nepobjediva", i "Terca na tišinu", Silente će zagrijati atmosferu i pobrinuti se da zadnja noć festivala bude nezaboravna.

Nemojte propustiti priliku da uživate u vrhunskoj glazbi i ukusnoj hrani na ovogodišnjem Street Food Festu u Širokom Brijegu. Vidimo se!

sff-prva-objava-s-izvođačima.png

 

 
index Instagram400x230 youtube