U Širokom Brijegu predstavljanje monografije ”Na Olimpu Herceg-Bosne”

Monografija ”Na Olimpu Herceg-Bosne” na više od 600 stranica teksta, popraćenih fotografijama donosi podatke osvojenih priznanja hrvatskih klubova i pojedinaca u BiH na domaćim i stranim natjecanjima.

Nakon predstavljanja u Mostaru Ogranak Matice hrvatske Široki Brijeg i Radiotelevizija Herceg-Bosne imaju čast pozvati Vas na predstavljanje monografije hercegbosanskog sporta koje će se održati u kinu Borak u Širokom Brijegu. 

Na monografiji je radilo nekoliko sportskih novinara: Miljenko Karačić, Marko Knezović, Tanja Vučić-Tomić, Iljo Dominiković, Dušan Musa, Nikica Šiljeg, Vlado Marković, Albert Pehar, Matej Damjanović, Damir Suton i Josip Križanović.

Prigodom predstavljanja u Širokom Brijegu, 12. prosinca u 18:00 sati, govori će: autori Miljenko Karačić i Marko Knezović – Ćopo, PR NK Široki Brijeg Ivan Kraljević i urednica Slavica Karačić.

Veselimo se dolasku svih koji će biti u mogućnosti doći na predstavljanje, a ovim putem ih pozivamo da svoj dolazak potvrde na broj telefona 063/325-956. 

 
index Instagram400x230 youtube