5. braniteljski sajam poduzetništva HNŽ-a

Ministarstvo za pitanja branitelja HNŽ-a i Referalni centar branitelj „Zadrugar“ najavljuju 5. sajam braniteljskog poduzetništva u HNŽ-u koji će se održati u četvrtak,

9. lipnja 2022. godine od 11 do 18 sati u Mostaru u šetališnoj zoni ulice Nikole Šubića Zrinskog.

U sklopu sajma preko 60 izlagača s područja Hercegovačko-neretvanske, Zapadno-hercegovačke, Hercegbosanske i Srednjobosanske županije te susjedne Republike Hrvatske predstavit će ponudu proizvoda braniteljskih zadruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i proizvoda branitelja poljoprivrednika.
 
Na sajmu će se moći vidjeti, konzumirati i kupiti domaći ekološki proizvodi: voće i voćne prerađevine, šumski plodove, vino, med i proizvodi od meda, kao i prirodna kozmetika na bazi pčelinjih proizvoda, razne povrtlarske kulture i njihove proizvode, ljekovito bilje, rukotvorine, unikatne drvene i metalne predmete te druge proizvode, a posjetitelje sajma očekuju brojna iznenađenja i vrijedne nagrade.
 
U sklopu manifestacije sajma bit će prezentiran i Strateški plan braniteljskog poduzetništva kao dokument koji će značajno doprinijeti sustavnom razvoju braniteljskog poduzetništva i integraciji branitelja u društvu.
 
Sajam braniteljskog poduzetništva održava se uz potpora Ministarstva za pitanje branitelja, koja se kroz široke programske aktivnosti ogleda u području upošljavanja/samoupošljavanja, radu i razvoju braniteljskih zadruga, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i potpore radu branitelja poljoprivrednika. 
 
Promocija braniteljskih zadruga i drugi modeli socijalne uključenosti i afirmacije branitelja dobra su prigoda za upoznavanje gospodarskog potencijala braniteljske populacije, njihovog poslovnog predstavljanja i umrežavanja te popularizaciju braniteljskih proizvoda.
 
Posjetite nas!
 
index Instagram400x230 youtube