RTV Herceg Bosne: Portret prvaka - Sergej Jakirović; Ponosan sam na svoje igrače i na sve rekorde koje smo ostvarili

Večeras, nedjelja, 22. svibnja u programu RTV Herceg Bosne od 20 sati možete pogledati novo izdanje sportskog magazina Portret prvaka.

Gost emisije je trener HŠK Zrinjski Sergej Jakirović. Popularni Jakir govori o svojoj igračkoj i trenerskoj karijeri. Osvrnuo se na svoje igre na terenu, promijenio je čak 17 klubova. Bio je najbolji asistent hrvatske nogometne lige HNL-a,  a kao najveći klub u kojem je igrao ističe CSKA iz Sofije.

Kao trener kreće s radom s mlađim uzrastima, u HNL - u se ističe radom u Gorici a velike uspjehe s mnogo rekorda ostvaruje ove sezone s mostarskim Zrinjskim. Jakirović govori o očekivanjima u europskim klupskim natjecanjima i može li Zrinjski napokon preskočiti prve pretkolo Lige prvaka.

U emisiji možete saznati koliko Jakir poznaje navijačke pjesme Zrinjskoga i je li uspio urednika emisije Alberta Pehara pobijediti na penale.

O Jakiroviću u emisiji govore njegovi suigrači, treneri i prijatelji Zoran Zekić, Radomir Đalović, Nenad Črnko, Hrvoje Štrok, Mladen Bartolović, Fausto Budicin, Krunoslav Rendulić, Mile Petković, Marin Ivančić i Marko Salatović.

 
index Instagram400x230 youtube