Opća opasnost i Rok ko fol na velikom koncertu 13. kolovoza u Posušju

PAUK (Posuški aktivisti za umjetnost i kulturu) ovo ljeto nastavljaju s koncertima, kao i cijelila Hercegovina

''Prošli smo jako, jako puno, ali ovakvu atmosferu ne sjećam se da smo doživjeli. Odlična atmosfera, odlični ljudi, odlična publika, apsolutno odlično'', izjavio je Pero Galić, pjevač Opće opasnosti, nakon njihovog posljednjeg koncerta u Posušju, dodajući tada kako je iznenađen da i djeca, koja se nisu rodila kada su neke pjesme nestala, danas znaju te pjesme.

Bilo je to sada već pomalo daleke 2014. godine nakon koncerta Opće opasnosti na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju. Ta djeca s tog koncerta već su odrasla, a neki novi klinci u međuvremenu su naučili te pjesme i neće morati slušati roditelje kako im je bilo dobro na tom koncertu prije šest godina, nego će se u to i sami moći uvjeriti ovog ljeta – 13. kolovoza na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju, gdje PAUK (Posuški aktivisti za umjetnost i kulturu) organiziraju još jedan njihov koncert.

Uz Opću opasnost, nastupit će i Rok ko fol te domaći, posuški glazbenici u bendovima sastavljenim od mladih polaznika Rock akademije koja već nekoliko godina djeluje u ovom gradu.

Zabranjeno pušenje, Prljavo kazalište, Parni valjak, Crvena jabuka, Divlje jagode, Teška industrija… neki su od bendova koji su nastupali na PAUK-ovim koncertima ranijih godina u Posušju. Prošle pandemijske godine događanja, pa ni ovoga koncerta po kojemu je Posušje prepoznatljivo, nije bilo, ali čim su se stvorile prilike koncert koji okupi cijelu Hercegovinu i Dalmaciju ponovno se vraća. Kao i na sve ranije koncerte i ove godine ulaz na koncert je slobodan.

 

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 28 Lipanj 2021 14:20
 
index Instagram400x230 youtube