Utorak, 27 Veljača 2024 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Ljubuški okreće demografske trendove [VIDEO]

Ljubuški je grad koji prednjači po brojnim demografskim mjerama u Bosni i Hercegovini. Neke od njih olakšavaju život mladim obiteljima. Treću godinu zaredom iz proračuna izvojitit će se 200 tisuća maraka za subvencioniranje prve nekretnine.

NAJAVA: Airsoft susret okupit će oko 200 sudionika u Ljubuškom

Nakon uspješne prošlogodišnje organizacije i promocije airsofta kao ekstremnog outdoor sporta, klub Airsoft „Hawk“ Ljubuški ponovno priređuje druženje na lokalitetu Kravica koje će se održati tijekom predstojećeg vikenda, 2. i 3. ožujka, prenosi Ljportal.

IN MEMORIAM | prof. Drago Grgić

Jučer nas je zatekla vijest da je preminuo prof. Drago Grgić, dugogodišnji djelatnik ljubuške Gimnazije. Od njega se oprostila 28. i 29. generacija učenika (maturanti 1995. i 1996. godine). Prenosimo njihove posljednje pozdrave koje su uputili svome profesoru koji će im zauvijek ostati u srcima. 

Pokazna vježba u Posušju povodom Dana civilne zaštite ŽZH

U organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke i Županijskog stožera civilne zaštite u utorak, 27. veljače 2024. godine, svečanom sjednicom Županijskog stožera civilne zaštite u Posušju će se obilježiti Međunarodni dan civilne zaštite i Dan civilne zaštite ŽZH.

  • Objavljeno u Novosti
Pretplati se na ovaj RSS feed