Petak, 05 Svi 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

U izradi veliki Hollywoodski film o Međugorju

U izradi je veliki hollywoodski film o Međugorju, radnog naslova „Between the Mountains“, (u prijevodu „Između planina“, što bi bilo pojašnjenje samog imena „Međugorje“, mjesta gdje se prije 42 godine ukazala Nebeska Majka šestero vidjelaca),

  • Objavljeno u Film

Ljubuški nastavlja s obnovom tvrđave herceg Stjepana

Srednjovjekovna tvrđava herceg Stjepana, jedan od simbola bogate povijesti Ljubuškog, prošlogodišnjom završetkom opsežnih konzervatorsko-restauracijskih radova na središnjoj kuli, popularno zvanoj Herceguši, zasjala je u novom ruhu na radost i ponos svih Ljubušaka.

Svim ljubuškim maturantima Grad uplaćuje po 300 KM

Prvi put svim ljubuškim maturantima bit će isplaćeno po 300 konvertibilnih maraka. Na inicijativu gradonačelnika Vedrana Markotića, pripremljen je prijedlog odluke o dodjeli jednokratnih financijskih potpora maturantima Grada Ljubuškog za školsku godinu 2022./2023. On će se naći pred vijećnicima na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća te se očekuje njegovo usvajanje.

Godina iza nas: Vatrogasci u ŽZH intervenirali 852 puta

Blagdan svetog Florijana i Međunarodni dan vatrogasaca obilježen je u četvrtak u Grudama. Sedam dobrovoljnih društva Naime, ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke Drago Martinović sa suradnicima priredio je svečani prijam za zapovjednike četiri javne vatrogasne postrojbe i zapovjednike/predsjednike i vatrogasce sedam dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Pretplati se na ovaj RSS feed