Četvrtak, 06 Travanj 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Novi poraz Izviđača u Gračanici

Rukometaši Izviđača u uzvratnoj utakmici četvrtfinala KUP-a BiH su poraženi, ali su izborili plasman na završni turnir jer su u ukupnom skoru bili bolji od momčadi RK Gračanice.

  • Objavljeno u Rukomet

Večer profesionalnog boksa i borba za titulu u Ljubuškom

Ljubuški i Gradska športska dvorana bit će domaćini još jednog borilačkog spektakla, u nedjelju 23.travnja Katarina Vištica boriti će se za dvije titule prvaka, prva je Europska prvakinja po WBL federaciji, druga titula WBF(World boxing federation) za prvaka svijeta u kategoriji superwelter do 71 kg.

Grad Ljubuški nagradio najuspješnije studente

Danas je u zgradi Gradske uprave upriličen svečan prijem za najuspješnije studente s područja Grada Ljubuškog, njih 12-ero, dobitnike Rektorovih i Dekanovih nagrada za najuspješnije studente za akademsku 2021./2022. godinu, primio je gradonačelnik Vedran Markotić.

Ljubuški gimnazijalci uspješni na natjecanju “Mjeri, crtaj, gradi!” [FOTO]

U petak 31. ožujka 2023. godine na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru održano je natjecanje MJERI, CRTAJ, GRADI! koje su organizirali članovi Međunarodne udruge studenata građevinarstva IACES LC MOSTAR, Studentski zbor i Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru.

Pretplati se na ovaj RSS feed