Četvrtak, 25 Kolovoz 2022 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

III. Blidinje Gastro Festival: Savršen vikend za obitelj

III. Blidinje Gastro Festival, manifestacija kojoj je cilj predstavljanje tradicionalnih običaja, promocija proizvoda lokalnih proizvođača s područja općine Posušje i šire, kao i međusobna suradnja i uvezivanje izlagača, sa svrhom jačanja turističkih potencijala općine Posušje, održat će se 3. i 4. rujna u Masnoj Luci, prekrasnoj planinskoj oazi i središtu Parka prirode Blidinje.

Trojka iz Ljubuškog i Brotnja na vrhu grčkog Olimpa

Zaljubljenici u prirodu i planinarenje, Perica Biško i Franjo Kovač iz Ljubuškog te Čitlučanka Mirela Stojić, uspješno su pohodili planinu Olimp u Grčkoj gdje su osvojili jedan od najvećih vrhova na Balkanu – Mitikas (2917 m). 

Ljubuški: Novo lice ulice

Na urbanom području grada Ljubuški počeli su se izvoditi radovi na obilježavanju i obnavljanju postojeće prometne horizontalne signalizacije po fazama izvođenja predmetnih radova, te će sukladno potrebama na izvođenju istih dolaziti do izmjene režima prometa.

Pripreme Izviđača u poluzavršnoj fazi !

Samo 16 dana nas dijeli do nastupa rukometaša Izviđača CO na Europskom kupu za muškarce, naša momčad putuje u Austriju gdje ih 10.rujna očekuje susret prvog kola protiv ekipe HC Linz AG.

Pretplati se na ovaj RSS feed