Srijeda, 06 Srpanj 2022 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Dušan Musa o promociji nove knjige [audio]

Nakon uspješne knjige „Hercegovački ustanak 1875. – 1878. – akteri, istine i zablude“ koja se brzo rasprodala pa je doživjela i dopunjeno izdanje, novinar i književnik Dušan Musa izdao je još jednu knjigu na ovu temu, a sutra će je predstaviti u hotelu Bigeste u Ljubuškom.

  • Objavljeno u Novosti

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava za poticanje razvoja gospodarstva ŽZH

Ministarstvo gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke, temeljem članka 10. Odluke o donošenju Programa utroška sredstava “Tekući prijenosi za poticanje razvoja gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke” utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2022. godinu („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, broj: 16/22), objavljuje:

Policija: Ne ostavljajte djecu samu u vozilima!

Dolaskom visokih temperatura povećava se opasnost od mogućnosti dehidracije i stradavanja djece ostavljene u vozilima, obzirom da su se takva stradavanja događala i ranije, potrebno je osvješćivati i upozoravati roditelje i sve koji se brinu o djeci da postoje rizici i opasnosti od izlaganja djece suncu i visokim temperaturama te da čak i kraći boravak u ugrijanom vozilu može prouzročiti tragične posljedice.

Pretplati se na ovaj RSS feed