Petak, 30 Srpanj 2021 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Glas iz hrvatske dijaspore: Odabrani motivi za euro su - promašaj!

Iz ''baze'' motiva, njih 41, koji su sezali  od kulturne i povijesne baštine od ranijih motiva s kovanica, članovi Komisije za odabir su predložili devet najboljih ocijenjenih rješenja, a Komisija za novac od tih devet je odabrala pet, koje je ocijenila najprikladnijim: šahovnica, geografska karta Hrvatske, kuna, glagoljica i Tesla!!! 

U Hercegovini počinju geološki radovi za novu brzu cestu do Republike Hrvatske

Kapitalni projekt brze ceste Mostar sjever - Široki Brijeg - granica s Republikom Hrvatskom, a koji će otvoriti nove perspektive razvoja prostora zapadne Hercegovine, ide svojim tijekom, a osim izrade dokumentacije na kojoj se aktivno radi, općine su spremne krenuti i u proces eksproprijacije zemljišta, i to onoga trenutka kada bude okončan glavni projekt, odnosno bude proglašen opći interes, piše Večernji list BiH.

Službeni Glasnik (10) MNL MZ Grada Ljubuškog

Temeljem Propozicija natjecanja 17. MNL MZ Grada Ljubuškog, te Propozicija natjecanja 10. MNL MZ Grada Ljubuškog igrača do 16. godina starosti, Povjerenik natjecanja u prvom stupnju registrira sve utakmice odigrane, 30.7. 2021. godine postignutim rezultatom.

Pretplati se na ovaj RSS feed