Srijeda, 29 Prosinac 2021 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Čolina o pripremama reprezentacije BiH

Pomoćni trener rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Toni Čolina rekao je na konferenciji za novinare da imaju problema s ozljedom Vladimira Vranješa.

  • Objavljeno u Rukomet

Zahuktan proces digitalizacije u BiH: Gdje su u tome mediji iz Hercegovine?

Nakon što je nedavno Regulatorna agencija za komunikacije (Agencija) objavila prvi Javni poziv za dostavljanje zahtjeva pružatelja audiovizualnih medijskih usluga (AVM) za pristup otvorenom Multipleksu D, u svih devet digitalnih regija za pokrivenost digitalnim televizijskim signalom u javnost su procurile informacije koje su se televizije prijavile i koje su dobile dozvole za emitiranje tv programa u BiH.

HKUD Studenčica Božićnim koncertom proslavila 20 godina rada

Sada već daleke 2001. godine oformljeno je Hrvatsko kulturno umjetničko društvo „Studenčica“ s idejom oživjeti, njegovati i čuvati hrvatsku narodnu i crkvenu kulturnu baštinu, a sinoć su, nakon svete mise na blagdan Nevine dječice, proslavili 20 godina uspješnog rada cjelovečernjim Božićnim koncertom u Pastoralnom centru u Studencima.

  • Objavljeno u Kultura

Na Humcu održan tradicionalni božićni koncert

Na blagdan Nevine dječice, 28. prosinca 2021., u novoj crkvi na Humcu održan je tradicionalni božićni koncert zborova župe Humac u pratnji limene glazbe na kojem su zborovi koji djeluju u ovoj velikoj hercegovačkoj župi svojim sužupljanima poklonili večer lijepe božićne pjesme.

Tvrtke se zatvaraju, potrošnja opada, kriza u BiH ne jenjava

Samo od 20. listopada do 11. studenoga u BiH je zatvoreno 135 tvrtki. Od dućana do agencija za prodaju nekretnina, sve ono što nije bilo rentabilno, zatvoreno je, a to je sa sobom povuklo i ukidanje brojnih radnih mjesta, slanje ljudi na zavode za zapošljavanje ili, pak, u inozemstvo gdje planiraju svoj novi početak, piše Večernji list BiH.

Pretplati se na ovaj RSS feed