Petak, 02 Listopad 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Hrvatski Dragovoljac opet je u modi

Hrvatski Dragovoljac opet je u modi. Slavna vremena iz doba Stjepana Spajića Rođe su iza njih, ali ambiciozni drugoligaš ponovo se budi.

  • Objavljeno u Nogomet

Početka nove akademske godine na SUM-u

Početak nove akademske 2020./2021. godine za studente prve godine preddiplomskih studija svih ustrojbenih jedinica Sveučilišta u Mostaru bit će održan u ponedjeljak, 5. listopada 2020. u 10.00 sati u online okruženju pozdravnim govorom rektora prof. dr. sc. Zorana Tomića i v.d. predsjednice Studentskog zbora Marije Barun.

‘BOŽANSTVENA KOMEDIJA’ Uigrana petorka popularne emisije: Ljudima nedostaje humora i pozitive, ali bavimo se i ozbiljnim temama

U pet godina emitiranja na Laudato televiziji, koje ‘Božanstvena komedija’ ima iza sebe, ova uspješnica, po uzoru na kapitalno djelo velikog Dantea, udarila je pravac novoj vrsti kreativne slobode. Satirična i topla u isti mah, Božanstvena komedija humorom otvara važne i aktualne teme, ugošćuje zanimljive pojedince s kojima već godinama zajedno postojano informira, zabavlja, opušta, poučava i nasmijava brojne gledatelje.

  • Objavljeno u Aktualno

Poziv poljoprivrednim proizvođačima na prijavu jesenske sjetve

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači koji su upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata, koji planiraju obaviti jesenju sjetvu žitarica (pšenice, raži i ječma) , da shodno Javnom pozivu za prikupljanje prijava za poticanje jesenje sjetve u Federaciji Bosne i Hercegovine za 2020.godinu, Federalnog Ministarstva za poljoprivrede, koji je objavljen u dnevnim novinama „Dnevni Avaz“, „Oslobođenje“ i „Dnevni list“ dana 25.09. 2020.godine.

Pretplati se na ovaj RSS feed