Evo što su nakon pobjede nad Srbijom rekli Hrstić, Mandić i Šego

Dugo su se Kauboji zadržali nakon utakmice na terenu nakon pobjede na Srbijom s 24:21.  Slavili su hrvatski rukometaši treću pobjedu na Europskom prvenstvu s navijačima.

Valovi, klanjanje, zajedničko pjevanje. I puno bljeskova fotoaparata odnosno mobitela. Već su novinari bili pritisnuti rokovima kada su se u miks zoni počeli konačno pojavljivati hrvatski navijači. Neki su zakoraknuli u nju pa se poslije ponovno vraćali, piše Glas Slavonije.

Matej Hrstić tako je bio među prvima koji je stao pred mikrofone. Zaigrao je protiv Srbije prvenstveno kako bi odradio svoju rolu u obrani.

- Dogovor je bio da zamijenim malo Stepančića. Dug je turnir trebati će, a ja sam tu da pomognem ekipi. Najvažnije je da smo ostvarili pobjedu i da možemo sada u Beč. Srbi su sigurno željeli se pokazati u boljem svjetlu nego li u prve dvije utakmice koje su izgubili. Ovo im je bila posljednja prilika za vađenje. Odigrali su stvarno mušku utakmicu u prvom poluvremenu, ali smo u drugom poluvremenu pokazali pravu Hrvatsku i na krilima navijača došli do pobjede.

Svi igrači redom bili su oduševljeni navijačima. Jedan od njih je i David Mandić.

- Slično kao protiv Crne Gore srušli smo i Srbiju istim receptom. U svlačionici smo se nakon prvog poluvremena pitali „hoćemo li igrati ili nečemo“. I zato smo odigrali fenomenalno drugo poluvrijeme. Značila nam je puno podrška publike. Cijelo prvenstvo dali su nam vjetar u leđa, ali danas su bili sjajni. Skidam im kapu do poda. Ovo još u životu nisam doživo.

I Marin Šego za kraj pohvalio je navijače:

- Veliki respekt prema njima svima. Hvala svim navijačima, posebno mojima Hercegovcima. Srbija je uvijek nezgodna. Nismo najbolje ušli u utakmicu, ali je bitno da smo na kraju pobijedili, zaključio je sjajni hrvatski vratar.

 

Poslijednja izmjena danaUtorak, 14 Siječanj 2020 13:11
 
index Instagram400x230 youtube