Nekadašnji vratar Izviđača iz Ljubuškog produžio ugovor u Flensburgu

Čuvar mreže prvaka Njemačke, nekadaši vrtar Izviđača iz Ljubuškog Benjamin Burić produžio je suradnju, te ostao „vjeran“ momčadi iz najsjevernijeg dijela zemlje do 2024. godine.

Ugovor bosanskohercegovačkog reprezentativca prvobitno je bio određen do 2021., ali je očigledno na obostrano zadovoljstvo došlo do obnove suradnje za dodatne tri godine.

„Veoma sam sretan što ću imati prilike da dugo budem u ovakvom klubu kao što je Flensburg. Iako sam daleko od kuće, ovdje se osjećam zaista sjajno. Želim da s ovom izvrsnom momčadi proslavim još mnogo titula“, rekao je Burić.

Nakon ovog poteza, prvak Europe iz 2014. godine osigurao je svoja vrata, a zadovoljstvo nije krio ni strateg Flensburga, Maik Machulla.

„Nebitno je ko stoji na našim vratima, dali Benjamin ili Bergerud, na obojicu se možemo osloniti u svakom trenutku. Izuzetno bitno je da tim ima tako jak vratartski dvojac koji čuva leđa. Benjamin sjajno unosi svoju pozitivnu energiju i lako je na terenu prenosi na momčad. Inače, njih dvojica jako dobro surađuju, međusobno se dopunjuju što je izuzetno bitan faktor“, poručio je Machulla.

 
index Instagram400x230 youtube